Продукти

Пълно и иновативно продуктово портфолио. Пет продуктови линии, разработени за всяка конкретна нужда.

Натуралните тапи са идеалното допълнение за престижни вина и резерва. Направени от първокачествен корк, те са ценно доказателство за висококачествени продукти. Изключителната им ефективност се осигурява и от процеса на третиране ACT, който възпрепятства появата на “вкус на тапа”.

Тапите Еко са авангарден продукт, създаден чрез прилагането на модерни процеси на обработка на корк с най-фино качество.
Това е продуктова линия с обширно предназначение: осигурява най-добрата цена, без да се отказваме от качеството и характеристиките, които направиха фирма Colombin известна.

Благодарение на патентованата технология по центрофугиране, техническите тапи имат много малко изменение на специфичното тегло и запазват значителна еластичност. Предлагат се в гама, подходяща за всички вина: както за такива за бърза консумация, така и за по-квалитетните.

Благодарение на иновативния си състав от микрогранули, тези тапи представляват последната граница на проучванията на натуралния продукт. Структурата на тапите, отличаваща се с абсолютна хомогенност, гарантира максимална сбитост, като придава приятен естествен външен вид и цвят.

Тапите за пенливо вино са резултат от проучване, насочено към усъвършенстване на непропускливостта и съхранението на най-добрите пенливи вина.
Произведени изцяло от корк, без добавени микросфери, те са надеждни от гледна точка на непропускливост и удобни при отваряне; идеални за всички видове пенливи вина.